Idei de amenajare pentru living. Asortarea covoarelor moderne

covor modern elegant dormitor sufragerie gri verde antic br1240 4

Vrei să obții decorul perfect pentru livingul tău, care să-i facă pe invitați să spună: ce frumos ai aranjat aici! Atunci, pe lângă alegerea pieselor de mobilier potrivite, a draperiilor sau a altor elemente de decor precum tablourile, este necesară și alegerea unui covor modern.

Acesta este unul dintre elementele textile pe care le poți schimba cu ușurință, indiferent că vorbim de dimensiuni, imprimeuri sau materiale. Așa că, nu trebuie să-ți faci griji dacă, mai târziu, vrei altceva în materie de decor.

Cu toate acestea, suntem convinși că nu vrei să pierzi prea mult timp în ceea ce privește asortarea covoarelor moderne cu restul elementelor din living, așa că ține cont de sfaturile noastre și vei obține ce-ți dorești. Adică livingul visurilor tale.

 Asortarea covoarelor moderne în living

Cum asortezi covoarele moderne cu livingul tău? Simplu. Trebuie să alegi covoare moderne în culori sau nuanțe complementare cu pereții și cu celelalte elemente textile. De exemplu, dacă livingul tău este decorat simplu, în culori neutre, un covor cu model geometric îi poate da acea notă specială pe care o cauți. 

Ține cont de culoarea elementelor textile din living

Pentru ca decorul să aibă un aspect unitar, e nevoie să oferi atenție celorlalte elemente textile din cameră, cum ar fi cuverturile, perdelele, draperiile, canapeaua și fotoliile. De ce? Dacă textura și culorile nu se îmbină armonios, covorul va da întregii amenajări o notă discordantă. 

Iar tu nu-ți dorești acest lucru.

Dacă nu ești sigur ce să alegi, însă vrei ca livingul tău să aibă un aer primitor, care să îmbie la discuții și să-ți ofere o stare de bine, alege culori calde, adică nuanțe de roșu, oranj sau galben. 

Ai grijă la culoarea pereților din sufragerie

Pereții tăi sunt zugrăviți în nuanțe închise? Atunci optează pentru ceva fără imprimeuri sau desene geometrice. Culori precum bejul, cremul sau maro sunt mai mult decât potrivite.

Iar dacă pereții sunt zugrăviți în nuanțe deschise, poți alege un covor în două culori, roșu și negru, pentru a da un aer elegant. 

Covoarele moderne pentru sufragerie cu design simplu pot scoate în evidență alte elemente de decor și astfel vei reuși să creezi acel aspect unitar pe care ți-l dorești. 

Carpetăria este aici pentru tine și pentru livingul tău. Alege covorul modern care ți se potrivește și lasă-te inspirat de texturi și culori în tendințe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *