Cum alegi corect un covor pentru camera copiilor

Covor Copii Joaca, Albastru/Negru/Rosu, Maneta, Antiderapant, YS407

Amenajarea camerei copiilor este completă doar atunci când ai găsit covorul potrivit. Și nu, alegerea unui covor pentru dormitorul lor nu este o sarcină dificilă dacă ții cont de anumite aspecte, cum ar fi:

  • dimensiunea,
  • imprimeul,
  • funcționalitatea.

Covorul ales trebuie să îndeplinească toate cerințele. De exemplu, imprimeul e pe gustul copiilor, dar în același timp trebuie să fie moale și ușor de curățat, atât pentru siguranța lui, cât și pentru confortul tău.

Te-am pus puțin pe gânduri? Citește în continuare și află cum găsești covorul potrivit pentru copii în doar trei pași.

Covoarele pentru copii și dimensiunea potrivită

Fie că discutăm de dimensiuni mici sau medii, camera copiilor trebuie să fie un spațiu sigur și plin de…jucării. Unde vor fi întinse toate acestea? Pe covor, desigur. Acest lucru înseamnă că piciul tău se va mișca destul de mult pe podea.

Asigură-te că alegi un covor care are dimensiuni corespunzătoare pentru camera celui mic. Astfel, activitățile celui mic se vor desfășura în pace și liniște, iar copilul nu se va lovi sau împiedica.

Covor cu desene animate pentru camera copiilor

Dacă îi alegi copilului tău un covor cu desene animate, fii sigur că o să-i creezi o amintire frumoasă. Fie că vorbim de imprimeuri cu personajele preferate din desene, zâne, mașinuțe, animale din junglă sau covoare educative cu alfabet, tabla înmulțirii sau clasicul șotron, toate sunt binevenite.

De asemenea, nu uita că există și covoare pentru copii din spumă, antiderapante, cu imprimeuri potrivite pentru ore lungi și fericite de joacă.

Alege un covor pentru copii cu rol funcțional

Ce înseamnă acest lucru? Că indiferent de alegerea pe care o faci în materie de dimensiune și design, covorul pentru dormitorul copiilor trebuie să protejeze, să ofere confort și să fie antiderapant.

Funcționalitatea covorului este esențială pentru că toată joaca și activitatea celui mic depind de spațiul în care se desfășoară. Și, dacă spațiul este amenajat corespunzător, zâmbetele vor fi pe măsură.

Un covor funcțional pentru copii este rezistent în timp și îmbunătățește climatul interior. Plus, piciul tău se va bucura de siguranță, iar tu de bucuria lui.

Nu-i așa că acum îți e mai ușor să alegi un covor pentru camera copiilor tăi? Asigură-le un spațiu de joacă sigur, confortabil și cu imprimeuri vesele cu ajutorul Carpetăria!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *